Grymt recept på kladdkaksmuffins...
Karins Fryskakor (ca 20st)
Smet
2 ägg
3 dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
3/4 dl kakao
1½ dl mjöl
100g smör
Häll smeten i muffinsformar. Ej helt fulla! Grädda 15 minuter 160 grader.
Glasyr
100g smör
4 msk socker
2 tsk mjöl
4 tsk kakao
1 dl grädde
1 dl mjölk
Blanda i kastrull och koka tills det tjocknar.
Häll sedan glasyren i den lilla nedsjunkningen i muffinsen.
Ställ i frysen.
Ta fram 10 minuter innan det är dags att äta.
alternativt att man lägger en bit marabou choklad på varje muffin iställen, det går lika bra.
Jag råkade snubbla in på din sida och...Åh, vilket bra recept som låter fantastiskt gott och riktigt läckert chokladigt som jag är sugen på! Ska genast prova det!
Tack för tipset!
Jag hade ju totalt missat att det inte var så chokladigt men nu har jag provat i alla fall och själva kakan är supergod! Glasyren var lite besk men det kan ju bero på att jag inte gjorde rätt! ;O)
Tack än en gång för tipset!
oh fy fan, jag dreglar bara av att läsa receptet :D
hmmmmmm.......... hoppar över glaasyren