Historien om Härnösand

Det var en gång en liten anka som var så väldigt förkyld. Han frös och nös, och nös och frös om vart annat. En dag bestämde han sig för att bygga ett litet hus för att skydda sig mot kylan. När huset blev klart fick han besök av en hare som önskade att få bo med ankan i det lilla huset. Huset var lagom stor för dem båda och ankan hade ingen emot lite sällskap så haren flyttade in.
Allt eftersom tiden gick kom fler och fler som ville bo i den lilla ankans hus. När huset en dag var proppfullt insåg de att de måste börja bygga fler hus. Tillslut hade alla djuren fått varsitt hus och de beslöt sig för att inviga sin stad. De döpte den till Härnösand. Det lät bättre än Härnösanka!

Kameldröm som Sög

I den här drömmen var jag på ett tivoli där det fanns massa olika ätbara aktiviteter där man kunde vinna stora summor pengar. Allt ifrån att äta upp en två meters stor sockervaddsboll på tid till att våga slicka på världens suraste isglass. 

Jag ställde mig i den kortaste kön, det var en man före mig. Han skulle gå fram till en kamel med en halvmeter lång snopp som såg ut som en trummpinne och suga av kamelen. Sedan skulle han dricka upp sperman och om han klarade av det skulle han gå därifrån med en portfölj, 200.000:- rikare. Det var inga problem för honom, han gjorde sitt, svalde tog portföljen och gick. 
Nu var det inte bara så att man skulle gå igenom denna otrevliga process utan problemet var att kamelsperma är så otroligt starkt, näst intill frätande, så det ska vara stört omöjligt att klara av det. 
Nyfiken som jag var provade jag, själva proceduren måste jag ha förträngt, men när det väl kom kände jag ingen smak men jag klarade bara inte av att behålla det, det bara rann ut. 
När jag sedan jag gick därifrån utan pengar och förlamad i truten hörde jag kamelen säga "bättre lycka nästa gång". Jag ville säga att det inte blir en nästa gång men min tunga var borta.

Slut Sprut! 


Skalad katt?

Ibland drömmer jag så sjukt skumma saker, jag begriper knappt själv hur de kommer till.
 
Den handlade i alla fall om att jag sitter i en fåtölj på en gata liknande Lotta på Bråkmakargatan, med nån grannes långhåriga vita Perser (katt alltså) i knät. Jag kliar den i nacken och känner att katten känns som ett skalat äpple. Svalt, fuktigt och kantigt. Det var inget konstigt med det upplevde jag det som, men den stora frågan jag funderade över var Hur sjutton de hade lyckats skala katten utan att få med pälsen!!!??